Forside


Praktisk

Vi har en regnskabsfører, men ellers er der ingen ledelse - ingen får løn. Vi er fælles om det hele. Man står op, når man vil. Nogen laver morgenmad, slår på gongongen, når maden er færdig. Der er masser af tid til at hygge sig og slappe af, snakke med andre, gå tur i skoven. Der er madhold, der laver frokost og aftensmad - og vi forsøger at lave det så sundt, som vi kan - og gerne økologisk. Vi har nogle opskrifter til inspiration, men ellers bestemmer madholdene, hvad de vil lave. Så bager vi boller, brød og kage - og der er kaffe, urte te og almindelig te, men også lækker saft af frugt fra frugtplantagen. Til måltiderne snakker vi om, hvad vi har lyst til at lave, og normalt er der noget fælles aktivitet formiddag, eftermiddag og aften. Man deltager i det omfang, man har lyst. Der er gengangere hvert år; men der er også nye, der aldrig har været på sådan en sommerlejr før. Alle er lige velkommen.

Læs mere om vores mad


En uge går fra lørdag kl. 12 til næste lørdag kl. 12 - sådan cirka.

Priser pr. uge: Voksen 1085 kr., ung 805 kr. og barn 630 kr.
Pris pr. døgn (hvis man kun er der nogle dage i løbet af ugen): Voksen 155 kr., ung 115 kr. og barn 90 kr.


Kæledyr må    
ikke medbringes

   

Lejrens adresse:
Kyse Overdrevs Vej 37, 4700 Næstved.
Lejrtelefon: 2721 0467.

Tag tog til Slagelse eller Næstved, bus 480R til Kyse. Gå 2 km til lejren eller ring og blive hentet i bil. Hvis du kommer i bil, parkerer du på græsmarken.

 

           

Man må gerne medbringe eget telt; men vi har sovetelte med 2 sovekabiner, hvor man kan få en kabine eller hele teltet i forhold til, hvor mange man er. Hvis man ikke har selv, kan man leje luftmadras, sovepose, lagenpose eller lignende efter behov for 100 kr. pr. uge.

Ellers medbringer du skiftetøj, gummistøvler (græsset er vådt om morgenen), tandbørste, håndklæde og musik instrument. Man kan godt oplade sin telefon på lejren. Der er kopper, tallerkener, spisebestik mm på lejren.

På lejren er der vasketelt og toilet telte.
Vi har skiftetøj til børn og voksne (hvis du har noget, du vil undvære, kan du forære det til os).
Vi har nogle tæpper, håndklæder, lommelygter mm. (Vi vil gerne have flere).
Alle arbejder frivilligt - og alle hjælper med det praktiske arbejde.
Hvis man er eneforsørger og har mere end 2 af sine egne børn med på lejren, betaler man kun for 2 børn.
Hvis man er på lejr i mere end 3 uger, betaler man kun for 3 uger.
Deltagere, der yder en ekstra indsats som regnskabsfører, igangsætter eller andet, kan få rabat eller friplads.
Maden er vegansk. Lejren er alkoholfri og sodavandsfri samt røgfri.
Der skal være ro i lejren senest kl. 23.


Der er varmt brusebad


Man kan tilmelde sig på Ø-lejrbevægelsens hjemmeside: Ølejrbevægelsen. Betaling foregår via Ticketmaster. Og man kan kun tilmelde sig pr. uge. Man kan også tilmelde sig på vores hjemmeside Tilmelding. Så betaler man ved at overføre til vores konto. Her kan man også kun tilmelde sig pr. uge. Man kan også betale direkte på lejren. Enten kontant eller via MobilePay eller med sit Dankort. Her kan man dels betale pr. uge eller pr. dag.

Hvis man ikke har tilmeldt sig pr. uge, skal man ringe til lejren og spørge, om der er plads. Hvis vi har ledige sovekabiner, er man velkommen.
Priser: Voksen 155 kr., ung 115 kr. og barn 90 kr. Gæster, der ikke skal sove, betaler pr. måltid: Voksen 50 kr. Ung 40 kr. Barn 30 kr.

Alle på sommerlejren arbejder frivillig - ingen får løn.


Vi holder til på Kysøko, hvorfra vi køber lækker frugt.

Vi har en arrangørgruppe, som du kan blive medlem af, hvis du vil. Vi holder normalt 2 møder om året - ét om efteråret og ét om foråret, hvor vi evaluerer sommerlejren og planlægger næste års lejre. Derudover deltager nogle af os i Ølejrbevægelsens møder. Her kan du være med i nogle udvalg. Og du kan deltage på det årlige repræsentantskabsmøde. Vore møder er hyggelige med god mad og afslappet snak - og man kan få rejseudgifter betalt.Kontakt os