Forside


Love event
                                   Lørdag-søndag den 28-29. juli 2018

         

Program
Ankomst lørdag eftermiddag. Skovvandring i små grupper med tema snak.
Plenum. Aftensmad. Bål, sang, musik og dans. Overnatning. Morgenmad.
Tema snak i grupper. Plenum. Frokost. Afrejse søndag efter frokost.

 

Pris
Folk, der ankommer om lørdagen for at deltage i den kommende uges ø-lejr, kan deltage
gratis i Love Event'en. Ellers koster det 155 kr. for voksne og 115 kr. for unge (15-24 år).

Praktisk
Weekenden er uden alkohol eller narkotiske stoffer. Rygning foregår udendørs i god afstand fra andre. Maden er vegetarisk/vegansk. Der er helt ro i lejren senest kl. 23:30. Hvis man kommer i bil, er der en parkerings afgift på 100 kr. for at holde på græsset. Tag tog til Næstved eller Slagelse - og bus 480R til Kyse, hvorfra man går 2 km til lejren. Medbring eget telt eller få anvist en soveplads. Hvis du ikke har selv, kan du leje underlag, sove- pose og lagenpose for 100 kr.


Historie

Trin 1: I landsbyfællesskaberne var der både gruppekærlighed og parforhold. Men det lykkedees kirken at få folk til at tro, at Gud havde skabt kærligheden, mens Satan havde skabt sex. Overklassens norm blev, at en mand skulle "løbe hornene af sig", indgå ægteskab uden underlivets lyster - men kunne så afreagere med prostituerede, hvis antal hurtigt voksede til 25 % af alle kvinder i byerne.

Trin 2: Det lykkedes adelen at ødelægge landsbyfællesskaberne, sådan at de fleste flyttede væk - og der opstod så storfamilier med gårde rundt om på landet. En far ejede gårdene og herskede over sine børn. Ægteskab var mest med en fætter eller kusine. Når et ægteskab var indgået, fik parret en gård, som de skulle bestyre. Andre døtre og sønner blev så malkepiger og karle på gårdene. Fordi Satan stadig herskede over underlivet, skulle manden på gården sørge for, at familien bad bønner til Gud - og at en kvinde blev pisket mindst hver 3 uge for at slå Satan ud af hende. Hendes plads var i køkkenet.

Trin 3: Undertrykkelsen var så stor, at det enkelte barn blev nødt til at spalte bevidstheden, så man fik en højre side og en venstre side - og hvor man fik sit JEG i den ene side og projicerede den anden ud på omgivelserne. Hvis en mand identificerede sig med højre side og mande-bevidstheden, trængte han desperat til at genforene sig med sin venstre side, men den var projiceret ud og indeholdt en kvinde-bevidsthed. Han trængte derfor til at få en kvinde-kæreste. Hvis han derimod identificerede sig med kvinde-bevidstheden i venstre side, trængte han desperat til at genforene sig med sin højre side, men den var projiceret ud og indeholdt en mande-bevidsthed. Han trængte derfor til at få en mande-kæreste. Tilsvarende med omvendt for en kvinde.

Trin 4: Man gjorde oprør mod storsamilien ved at frigøre sig og få ejendomret til sin egen gård - og dermed opstod kernefamilie. Når en far giftede sin datter til en mand, gav han ægtemanden en pisk - og overgav dermed retten til at piske kvinden. Igennem hele 1800-tallet fik konerne jævntligt pisk.

Trin 5: I begyndelsen af 1900-tallet gjorde overklassens kvinder oprør og krævede stemmeret - og få ret til at eje noget. I 1920'erne kom der en seksualpolitisk bevægelse, som vendte sig imod kernefamilien og i stedet ville have gruppekærlighed. Det var som at springe fra den ene grøft over til den - og derfor gik det hurtigt i opløsning.

Trin 6: Man holdt først op med at piske kvinder (samt sindsyge og børn) omkring år 1960. Og i 60-70'erne kom en kultur-revolution, hvor man begik den samme fejl som i 20'erne, at man skiftede fra parforhold til gruppekærlighed. Samtidig opnåede kvinderne at få ret til at bestemme over deres egen seksualitet.

Trin 7: I de sidste 40 år er flere og flere blevet skilt og lever som singler. Mange går fra det ene parforhold til det næste - og i dag er der vold i hvert tredje parforhold. I midten af 80'erne kunne man ikke klare det psykisk længere. Stort set alle mennesker skiftede fra at have sit JEG i hjertet til at have det i hovedet, hvor man nu tror, at bevidstheden befinder sig, mens kroppen bare er en slags maskine. Det er en bevidsthedsspaltning, som indebærer, at man føler sig alene og ensom. Og denne følelse har man, uanset om man lever som single eller bor sammen med en partner.

Nu: Alle drømmer om at få en kæreste. Hvis man ikke har det, føler man sin ene side tom. Hvis man har det, føler man sin kæreste i den kropsside, som man har projiceret udenfor sit JEG, sådan at man tror, at man oplever den YDRE rigtige kæreste, hvor man i virkeligheden snyder sig selv og oplever en INDRE kæreste. Fordi den YDRE kæreste hele tiden svigter den INDRE kæreste, bliver man på lang sigt skuffet - og følelserne for kæresten ændrer sig langsomt fra kærlighed til irritation, vrede og had. Og så skilles man igen.

Tema for Love Event'en

Skal vi ændre vore sociale forhold?:
- Skal elektronik og kemi overtage styringen af seksualiteten i fremtiden?
- Skal vi have sex med både mænd og kvinder?
- Skal vi have regnbuefamilier, hvor heteroseksuelle og homoseksuelle går sammen i små familier?
- Skal vi have polyamory familier, hvor man har mere end én kæreste?
- Skal vi flytte i landsbyfællesskab - og medfører det automatisk, at vi får både gruppe- og parkærlighed?
- Skal vi satse på først at få et godt parforhold - og så siden indgå i et større fællesskab?
- Skal vi satse på først at få et godt større fællesskab - og så finde en kæreste i dette fællesskab?
- Har vi brug for at have én (primær) kæreste - så have andre erotiske og seksuelle relationer?
- Har vi brug for at have flere kærester?

Hvad sker der, når og hvis vi slipper bevidstheds-spaltningen mellem bryst og underliv?:
- Åbner vi for ondskab, dyriskhed, sadomasochisme, aggression - eller bliver vi mere rolige og afslappede?
- Bliver vi mere liderlige og skal have sex hele tiden?
- Bliver vi mere magtfulde og vil herske mere?
- Bliver vi mere frække, sjove og spændende?

Hvad sker der, når og hvis vi slipper bevidstheds-spaltningen mellem højre og venstre side?:
- Oplever vi så, at vi har to JEG'er?
- Oplever vi så, at vi kan skifte mellem at polarisere os i to JEG'er og samle os til ét fælles Jeg?
- Er vi så i stand til at have en kæreste?
- Bliver vi mere selvsikre - eller får vi en skiftende bevidsthed?

Hvad sker der, når og hvis vi slipper bevidstheds-spaltningen mellem hoved og krop?:
- Kommer følelsen af ens JEG tilbage fra hovedet til hjertet?
- Forsvinder den konstante ensomhedsfølelse?
- Ændrer det måden, vi snakker på - og måden, vi er sammen på?
- Kan vi opretholde adskillelsen mellem tanker og føleler? - eller får vi tankefølelser og følelsestanker?